Cartierul Mazepa, 7 ore fără apă Recomandat

Marți, 09 Octombrie 2018 16:14
Publicat în Eveniment

Societatea Apă Canal S.A. Galaţi anunţă că miercuri, 10 octombrie 2018, începând cu ora 10.00, va proceda la întreruperea alimentării cu apă potabilă în cartierul Mazepa 1 pentru execuţia lucrărilor de cuplare a conductei provizorii de alimentare cu apă potabilă din zona blocurilor B8-R2, în vederea scoaterii din funcţiune a conductei Dn400mm - str. Brăilei, urmare a măsurilor dispuse de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă în şedinţa din 08 octombrie 2018. Reamintim că Primăria municipiul Galaţi a convocat luni, 08 octombrie 2018, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a stabili măsurile care se vor lua în vederea soluţionării fenomenului provocat de fisura în asfalt, lungă de peste 20 de metri, care a apărut lângă un bloc de 8 etaje din cartierul Mazepa.

Apă Canal S.A. Galaţi estimează că reluarea furnizării apei se va realiza în jurul orei 17.00, fiind afectaţi următorii consumatori: clienţii casnici şi agenţii economici din Mazepa 1, la care se adaugă blocurile BR1-BR5 de pe str. Brăilei, blocurile A1, A2, A3 de pe str. V. Ţepeş, blocurile BR16B şi R5 din Mazepa 2, blocurile Pescăruş, K, 20 apartamente, W11, W12, Şcoala nr. 26 - Prelungirea Traian şi agenţii economici aferenţi zonei.

Alimentarea cu apă se va realiza prin intermediul conductei provizorii până la comunicarea rezultatelor expertizei tehnice dispuse în zonă şi în funcţie de aceste rezultate se va stabili dacă este necesară înlocuirea vechii conducte.

VEZI HARTA zonei vizate în Galeria Foto şi CITEŞTE şi "Panică în cartierul Mazepa: O fisură în asfalt, lungă de peste 20 de metri, se măreşte pe zi ce trece" AICI şi "Cum s-au mobilizat autorităţile pentru fisura din asfalt apărută în cartierul Mazepa" AICI.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu