O gălăţeancă şi un bucureştean au făcut ravagii pe şosea. 4 persoane au fost rănite şi un minor a ajuns la spital Recomandat

Marți, 09 Octombrie 2018 16:16
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este vorba despre o gălăţeancă, în vârstă de 27 de ani, şi un bucureştean, de 66 de ani, care au provocat accidente în trafic, unul în Galaţi, altul la Tecuci, şi apoi au fugit de la locul faptei.

În primul caz, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că, pe strada Drumul de Centură, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. "Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că un autoturism care se deplasa pe strada Drumul de Centură, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un altul care circula în faţa sa şi care oprise pentru a efectua virajul la stânga, pe strada Prelungirea Brăilei, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta. În urma impactului, primul autoturism a pătruns pe sensul opus de mers, lovind o autoutilitară care circula regulamentar. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto din cea de-a doua maşină, o femeie de 37 ani, din judeţul Bacău, precum şi a doi pasageri din aceasta, un bărbat de 61 ani şi o femeie de 63 ani, ambii din municipiul Galaţi. Persoana aflată la volanul autoturismului care a provocat accidentul a părăsit locul faptei, la scurt timp, poliţiştii stabilind că este vorba despre o tânără de 27 ani, din municipiul Galaţi", a declarat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În cel de-al doilea caz, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, despre producerea unui accident rutier în localitate, soldat cu rănirea unei persoane. "Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un autoturism care circula pe strada 1 Decembrie 1918, în apropierea intersecţiei cu strada Dimitrie Hârlescu, a acroşat cu oglinda exterioară un minor în vârstă de 13 ani, din localitate, care se deplasa cu bicicleta pe acelaşi sens de mers. Victima a fost transportată la spital, dar nu a rămas internată. Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind identificat, la scurt timp, în persoana unui bărbat de 66 ani, din municipiul Bucureşti", a mai precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu