Scandal în plină stradă de la un... tuns Recomandat

Miercuri, 18 Iulie 2018 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Ceilalți trei agresori au primit control judiciar 60 de zile și interdicția de a nu părăsi țara.

....................................................................................................................

UPDATE: "Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, aceştia declarând că au fost agresaţi de mai multe persoane care, ulterior, au fugit. Din primele verificări a rezultat că cei patru bărbaţi agresaţi aveau programare la o frizerie de pe strada Traian. În acelaşi timp, la frizerie, s-a prezentat un alt bărbat care a cerut să fie tuns înaintea celor patru, motiv pentru care a izbucnit un conflict spontan. Bărbatul a părăsit frizeria, dar a revenit la scurt timp însoţit de alte două persoane. Aceştia folosind obiecte contondente i-au agresat pe cei patru. Poliţiştii au identificat agresorii, fiind vorba despre trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 34 şi 46 de ani, din Galaţi. Faţă de unul dintre ei s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar ceilalţi doi sunt audiaţi, ulterior toţi vor fi prezentaţi Parchetului cu propunere corespunzătoare. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, cms şef, Gabriela Costin.

Urmează ca la final să se stabilească sub ce tip de măsură legală vor fi cercetaţi cei trei.

....................................................................................................................

Opt bărbaţi s-au bătut cu beţe în plină stradă, în zona străzii Traian, aproape de baia Comunală, de la o programare la tuns sau mai bine zis de la lipsa ei.

Un bărbat de 34 de ani s-a dus la o frizerie din zonă pentru a se tunde, dar nu avea programare. În faţa lui mai erau alţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, care aveau programare. Omul nu ar fi vrut să aştepte aşa că s-a lăsat cu scandal. Supărat, bărbatul de 34 de ani a plecat. S-a întors apoi însoţit de tatăl lui, un bărbat de 56 de ani, şi de doi doi tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani. Au pus mâna pe nişte beţe rupte din gardurile din faţă frizeriei şi s-au bătut cu cei patru care aveau programare la tuns. Când au aflat că s-a sunat la poliţie, cei patru agresori, au plecat şi au rămas doar victimele.

"Cei patru agresori sunt identificaţi şi vor fi audiaţi. S-a deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice", a precizat Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Se pare că nici una dintre persoanele implicate în bătaie nu au necesitat îngrijiri medicale.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu