27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Pe data de 23 februarie, la ora 16.00, în sala mare a Primăriei Tecuci va avea loc cea de a doua şedinţă ordinară a Consiliului Local din acest an, iar ordinea de zi este una deosebit de încărcată, fiind nenumărate proiecte de hotărâre, la care se va adăuga şi „sesiunea” de „Întrebări, interpelări, petiţii”:
1. Proiect de hotărâre privind stabilirea cotei părţi din chiria pe care persoanele juridice, titulare a dreptului de administrare a bunurilor aparţinând domeniului public al municipiului Tecuci, au dreptul să o încaseze.
2. Proiect de hotărâre privind însuşirea raportului de evaluare şi aprobarea unui schimb de teren, între UAT Tecuci şi dl. Pavel Eugen.
3. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului local Tecuci referitor la prelungirea contractului de cooperare nr. 61583 / 06.04.2010 încheiat între SC FIX ZECE MEDIA SRL Tecuci, precum şi completarea acestuia.
4. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar Parohiei „Naşterea Maicii Domnului” din Tecuci.
5. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat a unui imobil din strada Gheorghe Petraşcu, nr. 60, bl A1 parter.
6.  Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat a unui imobil din str. Gh. Petraşcu nr. 64-66.
7. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al unui imobil situat în str. Gh. Petraşcu, nr.64-66.
8. Proiect de hotărâre privind vânzarea prin licitaţie publică a unui imobil din str. Gh. Petraşcu nr.64-66.
9. Proiect de hotărâre privind  vânzarea prin licitaţie publică a unui imobil din str. Ghe. Petraşcu nr 64-66.
10. Proiect de hotărâre privind vânzarea prin licitaţie publică a unui imobil, str Gh. Petraşcu, nr.60, bl.A1 parter.
11. Proiect de hotărâre privind avizul Consiliului local cu privire la schimbarea denumirii Şcolii Speciale Tecuci.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor practicate de SC Servicii Zone Verzi ECOTEC SRL, pentru deszăpezire.
13. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 182 din 22.12.2011
14. ntrebări, interpelări, petiţii.

Articole înrudite