29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Deputatul Bogdan Rodeanu face dezvăluiri şocante: "George Simion s-a întâlnit cu un agent GRU la Fântâna Albă"
VIDEO: Deputatul Bogdan Rodeanu face dezvăluiri şocante: "George Simion s-a întâlnit cu un agent GRU la Fântâna Albă"

Vicepreşedintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Camerei Deputaţilor, Bogdan Rodeanu, a făcut o serie de declaraţii care aruncă în aer scena politică românească şi în special partidul AUR. Interesant este că preşedintele AUR, George Simion, nu a cerut drept la replică!

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul şedinţei din data de 18 octombrie 2023 a plenului Camerei Deputaţilor, unde Bodan Rodeanu a spus că George Simion a avut o întâlnire în Ucraina, în satul Fântâna Albă din regiunea Cernăuţi, cu un agent GRU (Serviciul Militar de Informaţii al Rusiei) prilej cu care a pus bazele partidului Alianţa pentru Unirea Românilor. Iniţial s-a vehiculat că preşedintele AUR s-a întâlnit cu un agent FSB, dar Bogdan Rodeanu, din funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru apărare a Camerei Deputaţilor, a venit cu noi precizări.

"Nu pot să nu-i dau dreptate lui George Simion pe două chestii. Nu s-a întâlnit cu niciun agent FSB, pentru că era de la GRU. Şi nu s-a întâlnit la (oraşul - n.red.) Cernăuţi, ci la Fântâna Albă, acolo unde sub steag fals unionist punea bazele AUR în România", a declarat Bogdan Rodeanu.

Replica deputatului Bogdan Rodeanu poate fi văzută la minutul 11.00 din înregistrarea şedinţei:


Articole înrudite