06 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
United a pierdut în prelungiri la Sf. Gheorghe
United a pierdut în prelungiri la Sf. Gheorghe

Interes major de ambele părţi la primul joc din play-off-ul Ligii I la futsal, programat vineri seara în sala sporturilor din Sf. Gheorghe între Spicom şi United. Echipa gălăţeană a fost însoţită de o micuţă dar inimoasă galerie care şi-a făcut simţită prezenţa în ciuda faptului că s-a aflat în inferioritate numerică. Spicom a intrat pe teren hotărâtă să tranşeze repede disputa, a deschis scorul şi a mai avut alte 5-6 ocazii. Din minutul 12, United a echilibrat confruntarea, a restabilit egalitatea dintr-o lovitură de la 10 metri transformată de internaţionalul de tineret Buleandră. Startul reprizei a doua a aparţinut tot gazdelor, care au marcat de trei ori consecutiv. Gălăţenii nu s-au predat şi au revenit puternic, trecând în avantaj pe tabela de marcaj, scor 4-3 şi 5-4. Nebunia a continuat şi armada spaniolă de la Spicom a egalat şi a împins partida în prelungiri. Experienţa şi-a spus cuvântul şi cei din Sf. Gheorghe s-au impus şi conduc cu 1-0 în play-off.
„Am avut meciul în mână, dar din păcate l-am pierdut. Vreau să mulţumesc suporterilor noştrii, care au încercat să se facă auziţi în vacarmul din sală, şi familiei Dalaban, care au fost cu mic cu mare alături de noi, chiar dacă am pierdut, am muncit şi cred că nu am dezamăgit. Am condus cu 4-3 şi 5-4, am fost egalaţi cu 70 de secunde înainte de terminarea timpului regulamentar, dar faza a pornit de la un fault nesancţionat asupra lui Bâgu, iar apoi în prelungiri presiunea şi lipsa de experienţă a celor tineri şi-a spus cuvântul şi am pierdut. Pe parcursul meciului l-am pierdut şi pe Tudose, care a acuzat dureri la gleznă şi din acest motiv nu am mai putut folosi 2 linii, Cojoc, Ivan, Bâgu au stat mai mult pe teren şi au obosit. Avem un program infernal, cu cinci jocuri în 10 zile, vrem să ne luăm revanşa sâmbătă la Galaţi, deja ne-am îndeplinit obiectivele pentru acest sezon, vom încerca să le depăşim”, ne-a declarat la finalul meciului antrenorul David Asandei.
Rezultat final: Spicom - United 9-5 (1-1, 5-5) după prelungiri. Pentru noi au marcat: Buleandră (2), Cireş, Bâgu şi Ivan. Meciul doi dintre cele două echipe va avea loc duminică 11 mai, de la pra 12.00 la sala Polivalentă Dunărea. În continuare programul se prezintă astfel: cu City'us Tg. Mureş (14 şi 21 mai, semifinale Cupa României), cu Spicom (17 mai, dacă va fi cazul). Altfel, Toniţă şi Ivan au fost convocaţi în această seară la Mogoşoaia în vederea dublei amicale România -Turcia (6-7 mai la Călăraşi).


Articole înrudite