31 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada readuce după patru ani Supercupa la Galaţi
CSM Arcada readuce după patru ani Supercupa la Galaţi

Sezonul voleibalistic intern 2023-2024 a debutat sâmbătă în noua Sală Polivalentă de la Blaj, care s-a inaugurat cu prilejul Supercupei României!

La masculin, pentru trofeu s-au bătut CSM Arcada Galaţi, campioana României, şi SCM U Craiova, deţinătoarea Cupei.

Chiar dacă a avut trei absenţe importante: slovenul Urban Toman, finlandezul Aaro Nikula şi iranianul Javad Karimi, angrenaţi cu Naţionalele din ţările lor la meciurile de calificare pentru Jocurile Olimpice Paris 2024, echipa gălăţeană condusă de Sergiu Stancu şi Răzvan Tănăsescu, cu brazilianul Lopes şi ungurul Gergye, principalii realizatori, şi Butnaru, MVP, a reuşit o prestaţie solidă şi a obţinut o victorie clară după 94 de minute.

Rezultat final: CSM Arcada Galaţi - SCM U Craiova 3-0 (19, 23, 16).

Echipa gălăţeană a folosit formula: Lescov 5 puncte, Bala 6 p, Butnaru 7 p, Lopes 17 p, Gergye 16 p, Woch 5 p - Cristudor, libero.

Au mai jucat: Mihălescu, Hamacher şi Talpă.

Mulţumim pentru felicitări! Un trofeu muncit, pe care îl aşteptam de ceva timp deja. Atmosfera a fost foarte frumoasă. Cu un joc bun, oscilant în unele momente, am reuşit să aducem înapoi Supercupa la Galaţi. În primul rând, mă bucură faptul că jocul nostru este în creştere şi vrem să continuăm aşa”, ne-a declarat căpitanul echipei gălăţene şi a Naţionalei României, Marian Bala.

Supercupa 2023 este al 10-lea trofeu din palmaresul echipei noastre: 5 titluri de campioană, 2 Cupe şi 3 Supercupe.


Articole înrudite