11 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
7 proiecte din judeţul Galaţi participă în Campionatul de Bine 2017
7 proiecte din judeţul Galaţi participă în Campionatul de Bine 2017
Campionatul de Bine, organizat de singura platformă online din România unde donaţiile sunt necomisionate - Bursa Binelui, debutează anul acesta cu 140 de proiecte sociale înscrise de către 101 de organizaţii nonguvernamentale. Campionatul este o competiţie pentru strângerea de donaţii adresată ONG-urilor din România, urmărind să transforme organizaţiile în fundraiseri, în vederea atragerii de donaţii.
Sferturile reprezintă prima etapă a competiţiei ajunsă anul acesta la cea de-a V-a ediţie şi se desfăşoară în perioada 5 - 18 decembrie. În cadrul acestei etape fiecare proiect trebuie să atragă suma de 300 de lei de la 5 donatori distincţi pentru a se califica în Semifinala Campionatului de Bine.
În ordinea numărului de iniţiative înscrise, categoriile de domenii sunt: Social – 45 de proiecte, Educaţie – 41 de proiecte, Sănătate – 36 de proiecte, Antreprenoriat Social – 8 proiecte, Cultură – 3 proiecte, Drepturile Omului – 3 proiecte, Mediu – 2 proiecte şi Sport – 2 proiecte. 
La finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele 3 proiecte în funcţie de numărul donaţiilor atrase şi al numărului de donatori distincţi. Premiile constau în dublarea sumei strânse pe toată perioada Campionatului, în limita a 5.000 euro pentru fiecare proiect câştigător. În cadrul celor patru ediţii anterioare, donaţiile au depăşit suma de 275.000 de Euro, valoarea totală a premiilor acordate câştigătorilor de către Bursa Binelui şi BCR fiind de încă 60.000 Euro.

Articole înrudite