Gălăţean fără permis de conducere, depistat conducând un ansamblu rutier cu remorcă neînmatriculată Recomandat

Luni, 20 Decembrie 2021 14:25
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un ansamblu rutier format dintr-un tractor şi o remorcă ce nu avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare sau înregistrare şi fără a deţine permis de conducere.
"La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi au oprit pentru control, pe DN26, în localitatea de frontieră Folteşti, un ansamblu rutier condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani. Ansamblul de vehicule era format dintr-un tractor şi o remorcă ce nu avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare sau înregistrare. Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. Totodată, colegii noştri au constatat că remorca ataşată nu este înregistrată sau înmatriculată", potrivit I.T.P.F. Iaşi.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu