L-aţi văzut? Tânăr dispărut, căutat de poliţiştii gălăţeni Recomandat

Luni, 15 Aprilie 2019 17:02
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii din Galaţi caută un tânăr, de 18 ani, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

"La data de 13 aprilie 2019, Secţia 3 Poliţie Galaţi a fost sesizată cu privire la faptul că, în ziua de 12 aprilie, numitul Uricaru Silviu Ionuţ (FOTO), în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Galaţi, şi nu a mai revenit. La momentul plecării de la domiciliu, tânărul era îmbrăcat cu un trening de culoare gri, geacă neagră de fâş şi era încălţat cu pantofi sport de culoare închisă. Semnalamente: înălţime - 1,84 m, greutate - aproximativ 75 kg, păr şaten deschis, scurt şi drept, faţa ovală, ten deschis, ochii verzi. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", se arată în comunicatul de presă al Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Tânărul este elev la Liceul cu Program Sportiv Galaţi şi a fost văzut ultima oară vineri, 12 aprilie 2019, când a terminat cursurile şi apoi a spus că pleacă acasă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu