CJ Galaţi modernizează DJ254 Iveşti - Costache Negri cu peste 7 milioane de euro Recomandat

Luni, 15 Aprilie 2019 16:27
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a lansat luni, 15 aprilie 2019, proiectul de reabilitare şi modernizare a DJ254, pe tronsonul Iveşti-Călmăţui-Griviţa-Costache Negri. Bugetul total al proiectului este de 33.796.055 lei, adică peste 7 milioane de euro, fonduri europene.

"Este cel de-al patrulea proiect pe fonduri europene de reabilitare şi modernizare a infrastructurii judeţene pe care îl lansez de la începutul acestui an. DJ254 leagă centrul judeţului de DN25, iar locuitorii din Costache Negri, Griviţa şi Călmăţui folosesc acest drum pentru a ajunge la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor Lieşti. Vom reabilita complet 15,4 km de drum, vom amenaja spaţii pietonale, staţii de transport public de persoane şi vom instala elemente suplimentare pentru siguranţa circulaţiei", a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.

Procedurile de achiziţie publică au fost deja demarate pentru acest proiect, iar fondurile au fost obţinute în cadrul Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD).

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu