Mama copiilor bătuţi de tată cu bestialitate s-a întors acasă: "Acum nu vreau decât să îmi cresc copiii" Recomandat

Marți, 09 Aprilie 2019 17:31
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După ce imaginile în care soţul ei, Ovidiu Popa, îşi bate copiii, supărat că a fost părăsit, au scandalizat o ţară întregă, iar bărbatul a fost arestat, Gabriela Popa, mama celor doi copii bătuţi, a sosit la Fântâni, în comună Nicoreşti, în această dimineaţă (09 aprilie 2019). A revendicat cei doi copii rămaşi în grija rudelor soţului ei. "Am plecat din cauza lui, din cauza violenţei lui. Acum nu vreau decât să îmi cresc copiii. De el dau divorţ", a spus Gabriela.

Femeia fugise în Anglia la sora ei din cauza agresiunii soţului. Acum bărbatul este arestat preventiv aşa că a venit să îşi ia copiii de la rudele acestuia. Şi-a închiriat o garsonieră la Tecuci şi vrea să îşi crească singură copiii. Deocamdată, doar băiatul de 2 ani este cu ea, fetiţa de 5 ani a rămas la unchi şi mătuşă, dar va fi şi ea luată de mamă. Timp de 3 luni, familia va fi monitorizată de către Direcţia de Protecţie a Copilului, timp în care mama trebuie să facă dovada că îi poate creşte şi întreţine pe cei doi copii.

Reamintim că bărbatul s-a filmat cum îşi loveşte copiii, apoi a trimis imaginile soţiei sale, fugită la o rudă în Anglia, tot de frica bătăilor soţului. Îngrozită de filmare, femeia a trimis imaginile unei cunoştinţe cerându-i ajutorul. Astfel, cazul a ajuns în atenţia presei şi a poliţiei. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în data de 04 aprilie 2019, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului. În faţa instanţei, tatăl bătăuş nu a contestat măsura arestării preventive şi a recunoscut fapta, regretă, şi spune că el de fapt îşi iubeşte copiii.

Citeşte pe aceeaşi temă şi:
- Bărbatul care şi-a bătut copiii a ajuns după gratii

- VIDEO | Copii de 2 şi 5 ani bătuţi crunt de tatăl lor pentru a o determina pe mama lor să se întoarcă din Anglia

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu