Schimbare la conducerea APM Galaţi Recomandat

Marți, 27 Octombrie 2020 17:17
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Galaţi a fost condusă, mai bine de 15 ani, de Carmen Elena Sandu, unul dintre puţinii directori ai unei instituţii de stat care a rezistat în această funcţie de conducere fără a fi membru al vreunui partid.

După mai bine de 15 ani, Carmen Sandu a decis să solicite încetarea contractului de muncă cu acordul ambelor părţi, începând cu data de 01 noiembrie 2020. Aceasta este o surpriză în special pentru mediul politic, în condiţiile în care, la fiecare schimbare de ”gardă” politică, se încerca debarcarea acesteia şi înlocuirea cu un director afiliat politic.

Potrivit unor surse politice demne de încredere, în locul acesteia urmează să vină Bogdan Costin care în prezent ocupă funcţia de şef serviciu teritorial Galaţi al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate (ANANP). Un aspect interesant este şi faptul că acesta are un salariu brut de 11.000 lei ca şef de serviciu teritorial al ANANP, salariu care este mai mare cu aproximativ 2.500 lei decât salariul cu care este renumerată funcţia de director al APM Galaţi (aproximativ 8.600 lei brut).

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu