Ucrainence fugărite de poliţie în Galaţi Recomandat

Joi, 05 Mai 2022 12:45
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În data de 05.05.2022, ora 07:30, la PTF Galaţi rutier, un autoturism înmatriculat în Ucraina, nu a oprit la controlul de frontieră. Imediat poliţiştii de frontieră au plecat în urmărirea maşinii, totodată fiind informate celelalte structuri ale MAI în vederea depistării autovehiculului respectiv.

În acelaşi timp au fost contactate autorităţile de frontieră din Republica Moldova pentru identificarea pasagerilor autoturismului sosit din Republica Moldova, stabilindu-se că sunt două femei din Ucraina.
Autoturismul în cauză a fost interceptat pe o arteră din municipiul Galaţi, în prezent cele două femei fiind preluate de poliţiştii de frontieră, în vederea efectuării cercetărilor în cauză, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

"Poliţiştii locali din cadrul serviciului de siguranţă rutieră au observant în trafic un autoturism înmatriculat în Ucraina care efectua mai multe manevre. Pentru că a devenit suspect, poliţiştii locali au trecut la urmărirea maşinii şi au reuşit să o blocheze cu intervenţia unui al doilea echipaj în zona falezei superioare. Femeile în vârstă de 54 şi 33 de ani au fost apoi predate poliţiştilor de frontieră unde sunt audiate", a declarat Aurelia Matei, purtător de cuvânt Poliţia Locală Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu