25 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
«Da, m-am certat cu ea!» Botezatu şi Băduleasca nu şi-au vorbit 1 an
«Da, m-am certat cu ea!» Botezatu şi Băduleasca nu şi-au vorbit 1 an

Pe Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu îi leagă o prietenie veche, ce a început în urmă cu mai bine de 20 de ani. Cei doi sunt aproape de nedespărţit şi nu există zi în care să nu vorbească la telefon. Însă, în spatele legăturii lor mai stă un amănunt pe care nu multă lume îl cunoaşte. Ce îi leagă, de fapt, pe designer şi pe blondină? Legătura dintre Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu îşi are originile în urmă cu mai bine de două decenii. Încă din prima zi s-au conectat imediat, iar, mai apoi, nimic nu a putut să mai intervină între ei. De-a lungul timpului, au fost alături unul de altul şi nu au lăsat nimic şi pe nimeni să le clatine relaţia. Mai mult, s-au ajutat mereu la nevoie, iar prietenia dintre ei s-a dezvoltat frumos.
Însă, puţini sunt cei care ştiu că pe designer şi jurata de la Bravo, ai stil! îi leagă şi un alt lucru foarte important. Cătălin Botezatu este naşul de botez al fiului Ralucăi Bădulescu, aşa că sunt o familie. „Raluca face parte din familia mea şi la propriu şi la figurat! O iubesc! I-am botezat copilul şi suntem cei mai buni prieteni. Prietenia noastră rezistă pentru că nu ne putem certa! Suntem că două mănuşi care se mângâie şi se întrepătrund. Este prietena mea cea mai bună. Mă rog, am şi alţi prieteni: pe Joshua, pe Cleo… Eu am mulţi prieteni, dar Raluca este altceva!”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit impact.ro.

„Nu am vorbit un an de zile”

Deşi nimic nu le poate distruge prietenia, lucrurile nu au fost mereu roz între Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu. În urmă cu mulţi ani, cei doi au avut o ceartă destul de urâtă şi nu şi-au mai vorbit timp de un an. Se pare că cea care a purtat vina a fost jurata de la Bravo, ai stil!. În cele din urmă a realizat şi ea acest lucru şi a făcut totul pentru a linişti apele. „Da, m-am certat cu ea. Nu am vorbit un an de zile. Acum 20 de ani ne-am certat şi nu am vorbit. Din vina ei că este foarte căpoasă. O iubeam oricum şi ea pe mine, dar asta e. După aceea ne-am împăcat”, a mai spus Cătălin Botezatu.
La rândul ei, Raluca Bădulescu are numai cuvinte de laudă la adresa prietenului ei. Cei doi se văd sau vorbesc la telefon zilnic şi atunci când nu au treabă îşi petrec majoritatea timpului împreună. Mai mult, vedeta Kanal D spune că ar face orice pentru designer. „Sunt mai mult decât prietenă cu Cătălin Botezatu, este familia mea, este naşul copilului meu, pentru el aş merge până la sfârşitul lumii şi înapoi; aşa cum el a făcut pentru mine lucruri importante de miliarde de ori, la fel aş face şi eu pentru el. Ne-am cunoscut la o prezentare de modă prin 2004. El e regele meu soare. Când l-am cunoscut, eram emoţionată, terminată. Între noi s-a închegat nu o prietenie, o familie. Suntem nedespărţiţi.  Nu există zi fără să vorbim la telefon, dacă este plecat, nu există zi fără să ne vedem, dacă este aici. Pur şi simplu suntem tot timpul împreună. În afară că este superb, fizic, că este un designer extraordinar, omul Cătălin Botezatu este o minune”, declara Raluca Bădulescu. (sursa: cancan.ro)


Articole înrudite