18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
«Puteam oricând să mor!» Rava, idolul tinerilor, poveşti groaznice despre substanţele interzise
«Puteam oricând să mor!» Rava, idolul tinerilor, poveşti groaznice despre substanţele interzise

Oiţa Florin Ravanelli, cunoscut în mediul online ca Rava, în vârstă de 21 ani, este un cântăreţ de muzica trap, idolul multor tineri români pe care îi influenţează. Apare adesea în podcast-uri, acolo unde nu se sfieşte să facă declaraţii controversate despre experienţele pe care le-a avut cu unele dintre cele mai distrugătoare substanţe interzise, notează wowbiz.ro.

Prezent în cadrul unui podcast, Rava a adus în discuţie subiectul substanţelor interzise, moment în care şi-a expus vasta experienţă în acest domeniu, neezitând să vorbească despre unele cele mai nocive substanţe, care pot aduce instant la deces, ştiindu-se că a făcut multe victime printre nume mari din diferite industrii de-a lungul timpului. Cu toate că este conştient de faptul că există şanse foarte mari ca aceste substanţe pe care şi le administrează să îi producă moartea, prin atac de cord sau stop cardiorespirator şi multe alte disfuncţii la nivel fizic şi psihic, cântăreţul a riscat fără să ţină cont de consecinţe.

Puteam oricând să mor. Ştiinţific vorbind, poţi oricând, sunt şansele de 50-50 să mor, când eşti între plus şi minus constant şi nu ştiu cum am trăit. (...) Chestia aia te paralizează, nu mai simţi sentimente, nu mai simţi durere, nu mai simţi nimic. La un moment dat am făcut AVC pe o parte, adică nu mai puteam să-mi mişc gura, ochii, adică cu un ochi era deschis, unul închis şi, după 3 dăţi după ce o iei, devii dependent pe bune, adică trebuie să treci prin sevraje, prin detox şi nu am putut să mă c** o lună jumate şi să mă p** două săptămâni, e groasă. Un tovarăş a murit şi a găsit 25 de kg în el, adică te distruge, iar eu ca să pot să mă curăţ vomitam. E moarte, nu ştiu cum am putut să-l iau”, a spus Rava în cadrul podcast-ului.


Articole înrudite