01 OCTOMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
TikTok lansează un nou instrument
TikTok lansează un nou instrument

TikTok încurajează comunitatea să creeze, să se conecteze şi să interacţioneze pe platformă. Acesta este motivul pentru care le oferă creatorilor şi urmăritorilor o gamă de funcţii, instrumente şi resurse pentru a avea control asupra experienţei pe platformă. Astfel, TikTok adăugă un instrument care oferă mai mult context despre conţinutul recomandat în feed-ul For You.

De ce este recomandat conţinutul în pagina For You

Feed-ul TikTok For You îi ajută pe oameni să descopere o diversitate incredibilă de idei, creatori, produse şi divertisment. Sistemul TikTok recomandă conţinut prin clasificarea videoclipurilor folosind o combinaţie de factori pe baza activităţii de pe platformă, care include ajustarea pentru subiecte care nu prezintă interes pentru utilizator. Scopul TikTok este de a oferi conţinut relevant şi distractiv.
! Pentru a ajuta comunitatea să înţeleagă de ce un anumit video este recomandat, TikTok lansează un nou instrument în următoarele săptămâni. Cum funcţionează acest instrument:
- În pagina For You, apasă pe butonul share.
- Apoi, apasă pe iconiţa cu semnul întrebării numită "Why this video?"/ "De ce acest videoclip?".
- De acolo, utilizatorii pot afla motivele pentru care le-a fost recomandat un anumit video.
! Sistemul de recomandări TikTok este susţinut de modele tehnice, aşa că platforma încearcă să ofere detalii tehnice mai uşor de înţeles care se bazează pe:
- Interacţiunile utilizatorilor, precum conţinutul pe care îl urmăresc, îl apreciază sau îl distribuie, căutările sau comentariile pe care le postează.
- Conturile pe care un utilizator le urmăreşte sau care îi sunt sugerate.
- Conţinutul postat recent într-o anumită regiune.
- Conţinutul popular într-o anumită regiune.
Noul instrument reprezintă unul dintre numeroasele moduri prin care TikTok lucrează pentru a le oferi oamenilor care folosesc platforma mai multă transparenţă şi continuă paşii luaţi de companie pentru a atinge acest obiectiv. De exemplu, TikTok publică reguli pentru categoriile care nu sunt eligibile pentru recomandare, instrumente care ajută la customizarea recomandărilor şi resurse educaţionale care explică modul în care funcţionează recomandările de conţinut. Privind înainte, TikTok va continua să extindă acest instrument pentru a aduce mai multă transparenţă recomandărilor de conţinut, potrivit unui comunicat al TikTok.

Articole înrudite