19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Monica Tatoiu, operată de urgenţă! A fost atacată de pisică
Monica Tatoiu, operată de urgenţă! A fost atacată de pisică

Monica Tatoiu nu trece neapărat prin cea mai bună perioadă. Femeia de afaceri a fost operată recent la genunchi şi nu este singura intervenţie de care a avut nevoie. Aceasta a fost muşcată de pisică, aşa că, a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor, potrivit Spynews.ro.
Monica Tatoiu a povestit în mediul online că a fost operată la deget, după ce a fost muşcată de pisica ei. Într-un moment în care îl alinta pe motanul ei, Toto a muşcat-o de deget, aşa că, a ajuns la spital. Pentru trei zile, femeia de afaceri trebuie să ţină degetul doar într-o anumită poziţie.
„Nu este semn obscen pentru investiţii faraonice. M-a muşcat de drag pisica Toto. Azi când mi-am scos firele de la genunchi m-am operat la deget. Aşa am aflat că muşcătura de pisică poate duce la dezastre. Trebuie să ţin degetul în poziţia asta trei zile. Aveţi grijă cu manifestările de dragoste ale motanilor bătrâni”, a scris Monica Tatoiu, pe Instagram.
Monica Tatoiu a fost operată la genunchi în urmă cu câteva săptămâni, atunci când a decis să plece singură la spital. Femeia de afaceri spunea că, de regulă, nu obişnuieşte să îi aibă pe cei apropiaţi alături, aşa că, şi-a dorit ca familie să nu o viziteze la spital.
„Intervenţiile... asta e a doua, întâi am avut aia de şold şi acum e genunchiul... E o nouă tehnologie acum, pentru că înainte toată lumea spunea că proteza de genunchi este mai nasoală decât proteza de şold, recuperarea e mai greu. Este o nouă tehnologie pe care am probat-o pe soţul meu. Se face o analiză tomograf, se trimite în Elveţia, vine proteza de făcut, ţi-o pune acolo... e ca proteza dentară, ca implanturile”, a declarat Monica Tatoiu, la Antena Stars.


Articole înrudite