Mihai Manoliu a fost numit subprefect

Miercuri, 14 Iunie 2017 09:18
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sala mare de şedinţe a Prefecturii Galaţi a fost plină, marţi, de şefii instituţiilor descentralizate veniţi să asiste la numirea noului subprefect - Mihai Manoliu, care l-a înlocuit, astfel, pe Daniel Răzvan Olaru, care a îndeplinit această funcţie din 16 aprilie 2014 şi până pe 9 iunie 2017. Notabil a fost faptul că, dacă din partea CJ Galaţi, la ceremonia oficială, a fost prezent preşedintele CJ, Costel Fotea, din partea Primăriei Galaţi nu a fost prezent, aşa cum ar fi fost normal, primarul Ionuţ Pucheanu, ci doar viceprimarul Roman Apostol Picu.
Investirea în funcţia de subprefect a lui Mihai Manoliu a fost făcută de către comisarul de poliţie Mihai Dan Chirică, secretar de stat pentru relaţia cu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Reprezentantul MAI a dat citire celor două hotărâri de Guvern, nr. 411 şi 412, din 9.06.2017, privind „încetarea exercitării cu caracter temporar, prin detaşare, în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Galaţi de către Răzvan-Daniel Olaru” şi, respetiv, privind “numirea, cu carater temporar, prin detaşare, în condiţiile legii, în funcţia publică de subprefect al judeţului Galaţi, de către Mihai Manoliu”.
După ce i-a mulţumit pentru activitatea depusă fostului subprefect Daniel Olaru, reprezentantul MAI i-a urat succes noului subprefect numit, Mihai Manoliu. Ulterior, noul subprefect a depus jurământul de credinţă.
Mihai Manoliu are 56 de ani, este avocat de profesie şi până acum a ocupat funcţia de director adjunct al Poliţiei Locale Galaţi, instituţie pe care a şi condus-o în perioada 2013-2016. Mihai Manoliu a fost şi consilier local, din partea PNL, în legislaturile 2004-2008 şi 2008-2012. Înainte de a fi membru PNL, a fost membru PD.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu