07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Liderul liberalilor gălăţeni, deputatul Victor Paul Dobre, atrage atenţia asupra pericolului la care ne expune puterea prin determinarea de a rămâne în funcţie, pe fondul continuării protestelor de stradă ale românilor. Liberalul consideră că ambele alternative reprezintă pericole de nedorit pentru societatea noastră, căci atât dictatura, cât şi anarhia ar fi dezastruoase pentru ţara noastră. Dobre susţine necesitatea existenţei partidelor politice şi a parlamentului, care asigură funcţionarea normală a unei societăţi democratice: „Nu poţi face politică într-un stat democratic fără partide şi Parlament. Dincolo e, pe de o parte, dictatura, pe care majoritatea societăţii şi-o aminteşte şi la care cred că nu vrea nimeni să se mai întoarcă, iar în celălalt capăt anarhia. Cred că lucrul acesta e şi mai puţin de dorit”.
Liberalul atrage atenţia că societatea poate aluneca spre dictatură sau anarhie dacă se lasă „manipulată” de propaganda puterii ce oferă „un discurs politic care poate duce în alte direcţii”.
Reamintim că mai multe categorii profesionale bugetare ameninţă în prezent puterea că va declanşa grevă generală dacă aceasta refuză să plece de la guvernare.


Articole înrudite