Amicale cu echipe din Rusia, Macedonia, Uzbekistan pentru Oţelul în Antalya Recomandat

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023 12:32
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Iarna s-a instalat în sfârşit în România şi terenurile de antrenament şi de jocuri au devenit impracticabile.

După doar câteva zile petrecute în Galaţi la revenirea din stagiul de pregătire centralizată de la Vatra Dornei, delegaţia Oţelului sub conducerea managerului tehnic Dorinel Munteanu va lăsa zăpada pentru soarele din Antalya în perioada 30 ianuarie - 10 februarie pentru cel de-al doilea cantonament.

Antrenamentele tehnico-tactice vor alterna cu patru jocuri amicale care se vor disputa după programul: 1 februarie cu Enisei Krasnoiarsk (1.Division Rusia L2 - locul 4); 4 februarie cu KF Besa Doberdoll (Macedonia Second League L2, locul 7); 6 februarie cu FK Olympic Tashkent (Super League Uzbekistan L1, locul 6); SVV Ulm (Regionalliga Sudwest Germania L4, locul 1).

Cu o săptămână înainte de reluarea sezonului, pe 18 februarie se preconizează un ultim amical cu un adversar încă nedesemnat.

Oţelarii vor începe meciurile oficiale în jurul datei de 25 de februarie în deplasare la CSM Slatina în cea de-a 17-a etapă din Liga a 2-a.

În ultimele două etape din sezonul regular, Oţelul va juca acasă cu Csikszereda - 4 martie respectiv CSC Dumbrăviţa - 11 martie, în deplasare.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu