19 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada va întâlni campioana Bulgariei în turul doi preliminar din CEV Champions League
CSM Arcada va întâlni campioana Bulgariei în turul doi preliminar din CEV Champions League

La sediul Confederaţiei Europene de Volei a avut loc marţi la prânz tragerea la sorţi pentru cupele europene din sezonul 2022-2023. România va fi reprezentată pentru a treia oară în CEV Champions League de CSM Arcada. Sorţii nu au fost favorabili cu echipa gălăţeană antrenată de Sergiu Stancu care se va duela în turul doi preliminar cu VC Hebar Pazardzhik, campioana Bulgariei.
„Campioana Bulgariei, pe care o vom întâlni în drumul spre grupele CEV Champions League, este o formaţie foarte bună, o echipă care anul trecut a eliminat-o din preliminarii pe Olympiakos din Grecia, lucru care dă măsura valorii sale. Hebar Pazardzhik a şi jucat în grupe, aşadar are pretenţii mari. A câştigat iarăşi campionatul Bulgariei, are un lot foarte valoros, ne aşteaptă un duel complicat, dar ne dorim să mergem mai departe. E limpede acest lucru", a declarat după tragerea la sorţi, antrenorul campioanei României, Sergiu Stancu.
Turul se va disputa în perioada 4-6 octombrie în Bulgaria iar returul în perioada 11-13 octombrie în sala Polivalentă Dunărea. În această perioadă, staff-ul tehnic de la CSM Arcada împreună cu cel administrativ lucrează la definitivarea lotului. A fost parafat şi primul transfer, Andrei Mihălescu, 26 ani, trăgător secund, de la SCM Zalău, care îl va înlocui pe argentinianul Alejandro Toro Ramella.


Articole înrudite