17 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
FCM Dunărea a încheiat ultimul sezon pe locul XI, cu 45 de puncte, după o evoluţie modestă. Antrenorul Viorel Tănase a fost total nemulţumit şi tocmai de aceea a sunat adunarea luni după amiază. În prima parte, şedinţele de pregătire se vor desfăşura la baza proprie. „În perioada 11-23 iulie vom efectua un stagiu de pregătire centralizată la Poiana Braşov, după care la revenirea acasă vom lucra la omogenizare, iar pentru asta vom juca cât mai multe meciuri amicale. Vom trage tare, pentru că nu mai vrem să trecem prin emoţiile din sezonul trecut iar obiectivul pe care ni l-am fixat este clasarea pe locurile 1-8”, a declarat antrenorul principal Viorel Tănase.
Lotul prezent la reunire:
Mindileac, Posteucă, Vlasie - portari; Agache, Bozean, Căldăraru, Cristea, Cristescu, Daniel Florea (ex - Apoel Nicosia, liber de contract), Marin, D. Popescu, Velescu - fundaşi; Bica (revenit de la FC Panciu), Bostan, Cioinac, Şt. Cucu, V. Munteanu, N. State - mijlocaşi; Arhire, Cârjan, Chelaru (Politehnica Galaţi, liber de contract), Enache, Grosu, M. Neculai - atacanţi. Nu mai fac parte din lot: Muraru (reîntors la Gloria Bistriţa) şi Fărcăşanu (în probe la Chimia Brazi). De-asemenea, au fost puşi pe lista de transferări: E. Cristian, Ioviţă, Jecu, Patrichi, V. Petrescu

Startul pe 21 august

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal va stabili în cadrul şedinţei din 2 august programul eşaloanelor II şi III, în sezonul 2010-2011. Noua ediţie de campionat în Liga a II-a va începe pe 21 august, ultima etapă a turului fiind programată pe 27 noiembrie. Returul va începe pe 5 martie, iar ultima etapă a sezonului se va disputa pe 4 iunie.


Articole înrudite