03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Misiune imposibilă la Ploieşti
Misiune imposibilă la Ploieşti
Petrolul Ploieşti - Oţelul Galaţi, în manşa retur din semifinalele Cupei României. Partida este programată în această seară, de la ora 20.30, şi va fi transmisă pe canalul Digisport 1.
Cupa României este singurul trofeu care lipseşte din vitrina clubului gălăţean. Roş-alb-albaştrii şi-au diminuat considerabil şansele să-şi vadă visul împlinit în urmă cu o lună, când au pierdut la scor de forfait, 0-3, manşa tur a semifinalei cu Petrolul Ploieşti. În aceste condiţii, manşa retur programată în această seară la Ploieşti se anunţă una infernală, şi cu „lupii galbeni” în postura de favoriţi cerţi. Oţelul traversează o perioadă bună, cu două victorii consecutive în campionat la Gaz Metan Mediaş şi, pe teren propriu, cu Ceahlăul, şi vrea măcar să-şi ia revanşa după înfrângerea severă din tur de la Galaţi.
„Încă mai sperăm, ne jucăm şansa până la capăt. Ar fi senzaţional să ne calificăm în finala Cupei României. Practic, asta ne-ar salva sezonul. E normal să mai credem în noi pentru că suntem într-o formă bună”, a declarat Cătălin Iorga, autorul golului victoriei din ultimul joc cu Ceahlăul Piatra Neamţ. „Sunt convins că jucătorii vor evolua la capacitate maximă şi vor face tot posibilul pentru a întoarce soarta calificării. Atuul nostru este orgoliul rănit după meciul tur, trebuie să fim ambiţioşi să obţinem un rezultat bun. Chiar dacă nu vom reuşi să răsturnăm situaţia în favoarea noastră, trebuie să scoatem un rezultat onorabil”, a concluzionat directorul general al grupării roş-alb-albastre, Narcis Răducan.
Din lotul care a făcut deplasarea la Ploieşti vor face parte şi cei patru jucători care au fost promovaţi la începutul acestei săptămâni de la Oţelul II: Adăscăliţei, Gohoreanu, Lupu şi Moglan.


Articole înrudite