16 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul a resuscitat Steaua
Oţelul a resuscitat Steaua
Steaua Bucureşti - Oţelul Galaţi 2-1( 0-1)
stadion „Gloria” Buzău, spectatori: 6.000
Au marcat: Nikolic (min. 59 din penalti), Fl. Costea (min. 90+2), respectiv Punosevac (min. 14 )
Formaţii:
Steaua Bucureşti (antrenor Ilie Stan): Stanca - Martinovici, Iliev, Geraldo, Brandan - T. Bălan (min. 69 Rusescu), Prepeliţă (min. 77 Fl. Costea) , Bourceanu, Tănase - Tatu, M. Costea (min. 45 Nikolici).
FC Oţelul Galaţi (antrenor Dorinel Munteanu): Grahovac -  Skubici, Perendija, Costin, Sălăgeanu - Giurgiu, Neagu - Frunză (min. 77 Pena), Viglianti, Iorga (min. 65 L. Buş) - Punosevac (min. 86 Filip).
cartonaşe galbene: Iliev (min. 77), Fl. Costea (min. 90+2), Bourceanu (min. 90+3) respectiv Sălăgeanu (min. 51), Skubici (min. 59), Perendija (min. 90+2)
Arbitru: Al. Tudor (Bucureşti)
Asistenţi: Marius Nicoară (Băile Herculane) şi Gero Szabo (Cluj Napoca)
Fără îndoială, stadionul buzoian nu poartă noroc campioanei României. Roş-alb-albaştrii au pierdut duminică seara pentru a doua oară în acest sezon în Crâng. Din păcate, băieţii noştri au avut din nou o evoluţie slabă, în nota pe care am mai remarcat-o în ultimul timp. Atacul a dezamăgit, chiar dacă la capătul primului sfert de oră, Punosevac a marcat norocos şi a deschis scorul, după ce s-a interpus în calea şutului lui Viglianti. Prea puţin ca să poţi să obţii un rezultat pozitiv în faţa Stelei, o formaţie care nici ea nu are o perioadă fastă, dar pe care se pare că am resuscitat-o. Nu este mai puţin adevărat că la modul cum s-au organizat în defensivă, oţelarii nu ştim când ar fi primit gol. A intervenit însă „Brad Pitt” Tudor care a acordat penalti după o oră de joc la duelul Skubici - Tănase. Apoi, Vigli a irosit o ocazie bună, trimiţând cu capul pe lângă poarta lui Stanca (min. 74), iar după intervenţia salvatoare a lui Costin (min. 82), care a scos de pe linia porţii bolta lui Tatu, s-a produs inevitabilul şi Florin Costea a marcat golul victoriei în cel de-al doilea minut de prelungiri. Oţelul a rămas cu numai 11 puncte şi coboară în a doua jumătate a clasamentului Ligii I.
Declaraţie:
Dorinel Munteanu - antrenor FC Oţelul: „Sunt dezamăgit. S-a văzut pe teren, dacă arbitrii români arbitrează în maniera asta, este decepţionant. Steaua putea să revină în joc numai prin penalti. Nu am văzut faza. Poate în mintea lui Tudor aşa a fost să fie. De la bun început am susţinut că nu au un prim 11 stabil. Rezultatul mă doare puţin. Vom lupta până la capăt. Vom face tot posibilul să rezistăm pe toate cele trei fronturi în care suntem implicaţi. Eu încă sper şi cred că echipa îşi va reveni”.


Articole înrudite