02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

FCM Dunărea Galaţi - Săgeata Stejaru 2-1 (1-0)
stadion „Dunărea”, spectatori: 100
Au marcat: Cucu (min. 35 şi min. 82, ambele din penalti), respectiv Dobrea (min. 53)
Formaţii:
FCM Dunărea (antrenori Viorel Tănase şi Eugen Baştină): Mindileac - Agache, Velescu, Marin, D. Popescu - Cucu, Cioinac (min. 83 Bostan) - Pribac, Enache (min. 79 Grosu), Cristea (min. 71 V.Munteanu) - Cârjan.
Săgeata Stejaru (antrenor Aurel Şunda): Fl. Olteanu (min. 88 Ariton) - Bold, Goşa, Gheară, Al. Vlad - Şicu (min. 46 Dicu), Paleacu, O. Gheorghiţă, Dobrea - Chiţu (min. 70 Şt. Ciobanu), Jianu.
Arbitru: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea)
Asistenţi: Dan Popescu (Buzău) şi Liviu Guloiu (Tisău)

Canicula care s-a abătut asupra Galaţiului şi-a pus amprenta asupra evoluţiei celor două formaţii. În prima jumătate de oră, moleaşeala i-a cam cuprins pe jucători şi nu am putut nota decât şutul din opt metri, în bară, a lui Cioinac din min. 17. A fost nevoie de o pauză de hidratare pentru ca partida să se mai anime. Gazdele au deschis scorul cu 10 minute înainte de finalul primei reprize când Cucu, jucător aflat în vizorul lui Oţelul, a transformat cu siguranţă penaltiul obţinut de Cristea. Meciul capătă culoare, mai ales că oaspeţii restabilesc egalitatea, la nouă minute de la reluare, când Dobrea l-a depăşit pe Agache şi a înscris la colţul lung. Şi în partea a doua tot dunărenii au iniţiativa, Cioinac expediază un şut violent de la vreo 20 de metri (min. 68), dar golkeperul oaspeţilor Olteanu respinge cu un reflex de la rădăcina barei. „Veteranul” Enache cade în careu în min. 76, după un duel neregulamentar cu un fundaş advers, dar centralul lasă jocul să continue. La faza din min. 82 când Gheară l-a agăţat în suprafaţa de pedeapsă, nu a avut ce să mai facă şi a dictat al doilea penalti în favoarea gălăţenilor. Cucu nu ne-a dat nicio emoţie şi a înscris golul celei de-a cincea victorii consecutive pentru FCM Dunărea, care încheie sezonul cu 45 de puncte.



Articole înrudite