16 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Voleibalistele de la CSU s-au făcut de râs
Voleibalistele de la CSU s-au făcut de râs
Divizia A 2 la volei feminin a continuat sâmbătă, când au fost programate partidele primei etape din retur. Sala Siderurgistul a găzduit derbiul seriei Est, dintre ocupantele locurilor III şi II, CSU Galaţi şi Rapid Bucureşti. Fetele noastre au intrat foarte bine în meci, nou venita Roxana Petre (16 ani) s-a integrat perfect în angrenaj, blocajul a fost ermetic, atacurile necruţătoare şi, ca o consecinţă firească, şi-au trecut în cont primul set. Din păcate, a urmat dezastru total, gălăţencele, chiar şi jucătoarele cu experienţă, de la care ne aşteptam să nu scufunde şi mai mult corabia, au prins una din acele zile în care nu-ţi iese nimic iar în aceste condiţii deznodământul a fost fără echivoc.
„Sunt foarte supărată, a fost cel mai slab joc al nostru din acest sezon. Am jucat foarte bine în primul set, după care, inexplicabil, am căzut şi nu ne-a mai ieşit nimic până la final. Am schimbat formula şi jucătoarele pe posturi, dar a fost în zadar. Voi face o analiză în cel mai scurt timp şi am să văd ce măsuri trebuie luate ca să redresăm situaţia. De acum înainte nu mai trebuie să facem paşi greşiţi”, a concluzionat antrenoarea Ileana Berdilă.
Ca o concluzie, singurul câştig care rămâne după acest meci este debutul celor două tinere jucătoare, Roxana Petre şi Ioana Stoica. Rezultatul final: CSU Galaţi - Rapid Bucureşti 1-3 (25-17, 22-25, 19-25, 18-25). Formula folosită de gălăţence: Ioana Ştefu (Florina Alexandru), Irina Todaşcă, Cristina Botezatu (Bianca Rusu), Roxana Petre (Oana Oprea, Ioana Stoica), Ruxandra Dănăilă, Ana Maria Berdilă, Mirela Bobaru - libero.
După prima etapă din retur, echipa pregătită de Ileana Berdilă se menţine pe locul III, cu 12 puncte. Studentele vor juca sâmbăta viitoare la Botoşani, cu Pro Volei.


Articole înrudite