18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Noul preşedinte al SC Oţelul Galaţi este Robert George Florea, de profesie judecător
Noul preşedinte al SC Oţelul Galaţi este Robert George Florea, de profesie judecător

În Adunarea Generală a Asociaţiei Clubul Sportiv Suporter Club Oţelul Galaţi, desfășurată în data de 15 decembrie 2023,  au fost luate decizii deosebit de importante pentru bunul mers al clubului de fotbal cea mai importantă fiind numirea unei noi conduceri interimare care să asigure managementul clubului până la alegerile viitoare.

Suporterii socios care au participat la şedinţă, într-un număr record de aproape 200 de persoane, au decis ca noul preşedinte interimar al clubului să fie Robert George Florea. Funcţia de vicepreşedinte va fi ocupată de Alexandru Dan Manole, iar cea de secretar de Doru Maximilian.

Noul preşedinte al SC Oţelul Galaţi ne-a declarat că a fost ales un comitet de conducere interimar care are puteri depline pentru a organiza alegerile conform statului, în maxim 3 luni de zile, dar mai ales pentru a se ocupa de problemele urgente ale clubului, una dintre ele fiind depunerea cererii pentru licenţierea clubului.

Totodată se va schimba sistemul de cotizaţii pentru membrii socios. Astfel, cotizaţia de membru socios ca fi de 300 lei/an şi nu va mai fi pe categorii ca până acum. Diferenţa între membrii socios şi ceilalţi suporteri va fi făcută prin abonamente, pentru care membrii socios vor beneficia de reduceri speciale.

”Ce mi-am propus în mod special este să ofer un management deschis, cu o foarte bună comunicare şi transparenţă. Am experienţa a 17 ani ca purtător de cuvânt al Tribunalului Galaţi şi alţi 7 ani am ocupat funcţia de preşedinte al Tribunalului Galaţi, deci, zic eu, că am experienţă vastă ân comunicare şi voi putea asigura foarte multă transparenţă în management ”, ne-a declarat Robert George Florea.

Noul preşedinte al SC Oţelul Galaţi ne-a oferit informaţii şi despre controversata problemă a siglei clubului despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul Cine deţine, în acest moment, drepturile pentru Sigla Asociaţiei Suporter Club Oţelul Galaţi

Robert George Florea a declarat că Paulina Mihailopol, soţia lui Dorinel Munteanu va cesiona către club cererea de înregistrare a mărcii şi că mai mult ca sigur marca va fi înregistrată pe numele clubului, însă mai multe informaţii despre această problemă va oferi după ce, de luni, îşi va prelua funcţia şi va vedea exact despre ce este vorba, după o consultare a documentelor.

Un alt plan de viitor interesant vizează şi suporterii juniori ai clubului de fotbal Oţelul pentru care a venit propunerea creării unui club al tinerilor suporteri până în 18 ani care vor avea reduceri şi facilităţi.

Demn de menţionat este şi faptul că Robert George Florea este membru socios din 2017, ocupă neremunerat funcţia de preşedinte al SC Oțelul Galați şi ne-a declarat că va candida la alegerile ce vor fi anul viitor.

Reamintim că pe 8 decembrie 2023, fostul preşedinte al clubului, Marian Brăilescu şi-a dat demisia, iar până astăzi conducerea fost asigurată de vicepreşedintele Alexandru Dan Manole. 

UPDATE: Declarația oficială al președintelui SC Oțelul Galați, Robert George Florea, transmisă pe site-ul clubului: ”Sunt onorat de această postură, fiind vorba de cel mai mare brand al comunităţii, iar funcţionarea corectă a clubului este prioritatea principală. Apoi, trebuie să organizăm alegeri pentru constituirea unui Consiliu Director cu puteri depline, dar sunt în acelaşi timp preocupat să depunem în timp util şi în condiţii de eligibilitate dosarul de licenţă pentru sezonul 2024-2025 al Superligii. Pun mare preţ pe transparenţă şi pe comunicare, atât între membrii socios, galerie, dar mai ales la nivelul echipei care a reuşit performanţe remarcabile în ultimii ani. Este, de asemenea, o onoare să lucrez cu două personalităţi ale fotbalului românesc, Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat tricolor din toate timpurile, şi Cristian Munteanu”.


Articole înrudite