Municipiul Galaţi, capitala boxului european Recomandat

Miercuri, 17 Aprilie 2019 16:16
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Galaţiul va fi capitala boxului european, pentru a doua oară în ultimele luni. După ce în septembrie 2018 a găzduit legendarul Turneul Internaţional de Box "Centura de Aur - Nicolae Linca", despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "Astăzi are loc deschiderea oficială a Turneului Internaţional de Box", de această dată în judeţul lui Bute, Ciocan, Dafinoiu şi mulţi, mulţi alţi "artişti" ai nobilei arte vor veni cei mai talentaţi pugilişti juniori ai lumii, a anunţat Federaţia Română de Box.

Campionatul European de Box Juniori, masculin şi feminin, ediţia 2019, se va desfăşura la Patinoarul Galaţi, în perioada 22 mai - 02 iunie 2019, şi va aduna la startul întrecerilor peste 500 de sportivi, din aproximativ 40 de ţări. Miercuri, 17 aprilie, a fost semnat protocolul de colaborare dintre Primăria Galaţi şi Federaţia Română de Box, privind organizarea acestui eveniment.

"Galaţiul devine din nou Capitala boxului european. După ce anul trecut a fost organizat la Galaţi Turneul Internaţional de Box - «Centura de Aur - Nicolae Linca», anul acesta vom avea Campionatul European de Box Juniori. Alături de mine, la conferinţa de presă în care a fost anunţată organizarea Campionatului, au fost domnul Vasile Cîtea, preşedintele Federaţiei Române de Box, şi Dorel Simion, fostul mare campion mondial de box. Sunt aşteptaţi peste 500 de pugilişti din aproximativ 40 de ţări care vor face spectacol pe ringul de box. Pregătiţi-vă să îi susţineţi din tribune!", spune Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu