SCENARIU ROŞU pentru un colegiu, două şcoli gimnaziale şi două clase din Galaţi Recomandat

Vineri, 30 Octombrie 2020 13:28
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galaţi a adoptat noi decizii privind unităţile de învăţământ din judeţ. Astfel, un colegiu, două şcoli gimnaziale şi două clase au fost plasate în scenariul roşu.

Potrivit Instituţiei Prefectului Judeţul Galaţi, activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor a fost suspendată la Colegiul Naţional „Costache Negri“ şi Şcoala Gimnazială Nr. 17, ambele din municipiul Galaţi, la Şcoala Gimnazială „Lascăr Catargiu“ din comuna Schela, la clasa a III-a D de la Şcoala Gimnazială Nr. 29 Galaţi şi clasa a VI-a A de la Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza“ Galaţi. În aceste unităţi de învăţământ, continuitatea activităţii şcolare va fi asigurată în sistem online.

„Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a adoptat joi, 29.10.2020, următoarele decizii cu privire la unităţile de învăţământ din judeţul Galaţi:
- Se suspendă până la data de 05.11.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din toate clasele de gimnaziu ale unităţii de învăţământ Scoala Gimnaziala "Lascar Catargiu", comuna Schela, judeţul Galaţi. Continuitatea activităţii şcolare va fi asigurată în sistem online.
- Se suspendă până la data de 04.11.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din toate clasele de gimnaziu ale unităţii de învăţământ Scoala Gimnaziala Nr. 17, municipiul Galaţi,  judeţul Galaţi. Continuitatea activităţii şcolare va fi asigurată în sistem online.
- Se suspendă până la data de 10.11.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din întreaga unitate de învăţământ Colegiul National "Costache Negri", municipiul Galaţi,  judeţul Galaţi. Continuitatea activităţii şcolare va fi asigurată în sistem online. Continuitatea activităţii şcolare va fi asigurată în sistem online.
- Se suspendă până la data de 06.11.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor clasei a III-a D (grupa care a avut cursuri faţă în faţă) din cadrul unităţii de învăţământ Scoala Gimnaziala Nr. 29, municipiul Galaţi,  judeţul Galaţi. Continuitatea activităţii şcolare va fi asigurată în sistem online.
- Se suspendă până la data de 10.11.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor clasei a VI-a A din cadrul unităţii de învăţământ Colegiul National "Alexandru Ioan Cuza", municipiul Galaţi,  judeţul Galaţi. Continuitatea activităţii şcolare va fi asigurată în sistem online.
- Se aprobă începând cu data de 30.10.2020 reluarea cursurilor şcolare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru clasa a VIII-a C din cadrul unităţii de învăţământ Şcoala Gimnazială Nr. 12 "Miron Costin", municipiul Galaţi, judeţul Galaţi.
- Se aprobă începând cu data de 30.10.2020 reluarea cursurilor şcolare în scenariul I (VERDE) de funcţionare pentru grupa mare din cadrul unităţii de învăţământ Grădiniţa cu Program Normal Nr. 2, comuna Barcea,  judeţul Galaţi.
- Se aprobă începând cu data de 30.10.2020, scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru unitatea de învăţământ Grădiniţa cu Program Normal Nr. 34, str. Nufărului, bl. S13, ap. 39, I.C. Frimu, municipiul Galaţi, judeţul Galaţi. Unitatea de învăţământ Grădiniţa cu Program Normal Nr. 34 este relocată în clădirea în care funcţionează Grădiniţa cu Program Normal "Ion Creangă" situată în Str. Milcov, nr. 15, municipiul Galaţi, judeţul Galaţi“, precizează Prefectura Galaţi.

La nivelul judeţului Galaţi, zece şcoli fac doar cursuri online din cauza cazurilor de COVID-19, iar alte patru sunt închise din cauza lucrărilor de reabilitare, elevii învăţând online.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu