25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Stadionul Ancora (Zoltan David) scos la vânzare
Stadionul Ancora (Zoltan David) scos la vânzare

Stadionul Ancora (Zoltan David) a fost scos la vânzare.

„Solicităm oferte de cumpărare - preţul negociabil. Stadionul ANCORA este funcţional şi are toate dotările pentru antrenament şi competiţii sportive, inclusiv meciuri de fotbal în Liga 2-a. Terenul este înscris în CF 36420 Galaţi şi are 15.815 mp. Contrucţiile pe acest teren sunt destinate activităţilor sportive: Sală sport (sală joc + sală forţă) - 540,00 mp; Vestiar - 264,00 mp; Magazii + sală de mese + bucătărie - 124,00 mp; Dormitoare - 153,00 mp; Tribună metalică - 428,40 mp; Împrejmuire - 514,40 ml; Amenajare teren fotbal, cu drenaj şi udare subterană. Se vinde în bloc cu toate mijloacele fixe şi obiecte de inventar din dotare”, acesta este anunţul postat pe un site de vânzări imobiliare, cu un preţ de 850.056,25 de euro.

Anunţul a fost lansat de MB Management IPURL, adică lichidatorul Fotbal Club Oţelul SA intrat în procedură de faliment încă din 2013.

Stadionul „Ancora” a fost iniţial în proprietatea Şantierului Naval Damen şi modernizat de FC Oţelul, care a investit un milion de euro şi l-a redenumit „Zoltan David”, în memoria regretatului antrenor care şi-a dedicat cariera copiilor şi juniorilor Galaţiului.

În 2011, stadionul a fost scos la vânzare de Damen, cumpărat de omul de afaceri Radu Călin, un apropiat al clubului, care l-a achiziţionat cu 350.000 de euro, iar FC Oţelul SA, l-a răscumpărat cu aceeaşi sumă.


Articole înrudite