25 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cum scăpăm de mirosul neplăcută al coşului de gunoi
Cum scăpăm de mirosul neplăcută al coşului de gunoi

Oricât de multă grijă avem de coşul de gunoi din casă, până la urmă, acesta tot emană mirosuri neplăcute, iar cum temperaturile caniculare sunt la ordinea zilei, este posibil ca această problemă să fie foarte deranjantă.
Din fericire, există un truc ingenios care ne poate scăpa de mirosul din coşul de gunoi!
Cu toate acestea, există trucuri ingenioase care ne va ajuta să scăpăm de mirosul neplăcut! Iar dacă cumva avem deja acasă o pisică,  unul dintre aceste trucuri ne va fi chiar foarte la îndemână! Mai precis, tot ce trebuie să facem este să punem puţin nisip pentru litiera pisicii pe fundul coşului de gunoi!
Deşi poate părea destul de bizar, nisipul pentru litiera pisicii poate fi foarte util pentru a elimina mirosul neplăcut din coşul de gunoi! Pe lângă faptul că nisipul va atrage mirosurile neplăcute, el poate să şi absoarbă foarte bine umezeala! Astfel, coşul de gunoi ar trebui să miroasă mai bine ca oricând! Iar pentru ca acest truc ingenios să rămână eficace, ar trebui să schimbăm stratul de nisip cam o dată pe săptămână.
Un alt truc extrem de simplu, care poate fi mai accesibil persoanelor care nu au acasă o pisică, este să utilizeze lămâi! Mai precis, trebuie să tăiem coji de lămâie pe care să le presărăm pe fundul coşului de gunoi! Acestea ar trebui să ajute la eliminarea mirosului neplăcut.


Articole înrudite