Dispecera 112 Galaţi care nu a oferit ajutor, suspendată Recomandat

Joi, 08 Iulie 2021 17:18
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Angajata Ambulanţei Galaţi, care a fost reclamată de o mamă adoptivă pentru că nu a ajutat-o când a anunţat dispariţia fetei sale de 16 ani, cu probleme psihice, a fost suspendată temporar din dispecerat, până când se va termina ancheta.

Reamintim că o adolescentă cunoscută cu probleme psihice severe a dispărut în timp ce se afla la plimbare cu femeia care de 12 ani îi ţine loc de mamă. Fata se află în grija acestui reprezentant legal stabilit prin instanţă, femeia fiind şi naşa de botez a copilei.

Din păcate, copila, care are la activ multe internări la spital, având şi un diagnostic foarte complicat, a intrat în criză şi a dispărut din ochii celei care o creşte. Femeia afirmă că avea nevoie simultan de echipaje ale poliţiei şi ambulanţei pentru a-şi linişti fata cu care se afla la plimbare pe faleză, după ce fusese externată din spital.

A primit însă un răspuns care, susţine ea, pur şi simplu în situaţia în care era, mai degrabă a debusolat-o: Nu vine nimeni să o caute! Subiectul pe larg AICI!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu