24 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

În urma rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Galaţi, aprobat în cadrul şedinţei de Consiliu Local desfăşurată joi după amiază, consilierii locali au aprobat suplimentarea capitolului de cheltuieli cu acţiunile culturale şi evenimentele programate la sfârşitul anului.

Astfel, suma de 2,5 milioane de lei, reprezentând circa jumătate de milion de euro, va fi folosită pentru organizarea unei gale K1, precum şi a manifestărilor care vor avea loc cu ocazia Serbărilor Galaţiului. În urma votului dat de consilierii locali de la toate partidele politice care au aprobat alocarea sumei respective, circa 150.000 de euro vor fi utilizate pentru organizarea galei de K1 iar diferenţa, circa 300.000 de euro, va fi destinată pentru organizarea manifestărilor cu ocazia Serbărilor Galaţiului, a declarat primarul Marius Stan.

„Suma alocată va fi folosită pentru organizarea Galei K1 şi a manifestărilor cu ocazia Serbărilor Galaţiului. Nu am stabilit încă programul care va avea loc cu ocazia Serbărilor Galaţiului, vor fi concerte pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie. De Revelion ne dorim să organizăm un spectacol deosebit, la care să fie prezent un artist de renume”, a declarat Marius Stan. Rămâne de văzut dacă gălăţenii vor fi mulţumiţi de faptul că jumătate de milion de euro se vor cheltui pe organizarea unei gale de K1 şi a unor concerte sau dacă aceştia ar fi preferat ca fondurile alocate să fie mai mici iar banii să fi fost folosiţi în alte scopuri.


Articole înrudite