22 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Aceasta a fost solicitarea făcută în cadrul şedinţei de Consiliu Local care a avut loc joi de către consilierul local PSD Marius Humelnicu, care s-a arătat nemulţumit de faptul că banii alocaţi anul acesta la capitolul de investiţii şi de dezvoltare nu au fost cheltuiţi decât în procent de circa 50%. Consilierul local PSD a mai afirmat că personal ar fi depus o serie de proiecte în numele partidului  de la începutul anului pentru amenajarea unui număr de 20 de locuri de joacă în cartierele Galaţiului, dar că acestea ar sta în nişte sertare, fără să precizeze clar despre ce este vorba.

„Este păcat că banii alocaţi anul acesta pentru capitolul investiţii se pare că nu se vor cheltui aşa cum ar fi trebuit”, a mai spus Marius Humelnicu. La o zi după poziţia adoptată în Consiliul Local de către consilierul local Marius Humelnicu, primarul Marius Stan a declarat la inaugurarea parcului de agrement de la Pastilă că în fiecare cartier al oraşului va fi amenajat un loc de joacă, modelul care va fi pus în practică fiind parcul care se amenajează în Micro 39, şi care potrivit edilului şef al urbei va arăta într-un mod deosebit.

Primarul Marius Stan a spus că strategia muncipalităţii prevede amenajarea locurilor de joacă şi a terenurilor de sport.


Articole înrudite