17 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Transurb S.A. Galaţi se leapădă de afişele pro-referendum
Transurb S.A. Galaţi se leapădă de afişele pro-referendum

Societatea de transport public local din Galaţi, Transurb S.A., se scuză printr-un comunicat transmis presei pentru afişele "pro familie" montate în mijloacele de transport comun ale societăţii. Afişele despre care se face referire au legătură cu referendumul din zilele de 6 şi 7 octombrie 2018, pentru schimbarea constituţiei, referendum pentru care Transurb S.A. Galaţi susţine că nu face campanie. "Societatea Transurb S.A. şi implicit conducerea societăţii nu efectuează campanie pentru referendumul care va avea loc în zilele de 6 şi 7 octombrie 2018. Deoarece conţinutul materialului afişat nu a fost cunoscut în detaliu, conducerea societăţii, prin directorul general, cere scuze pentru formatul expus în mijloacele de transport în comun. Afişele montate în mijloacele de transport public local care conţin mesaje «pro familie» au fost afişate în urma încheierii unui contract de publicitate conform prevederilor legale", se arată în comunicatul Transurb S.A. Galaţi.
Scuzele faţă de călători continuă, fiind specificat modul prin care Transurb S.A. acordă spre închiriere spaţiu publicitar în sau pe mijloacele de transport public local. "Menţionam că societatea Transurb S.A. Galaţi acordă spre închiriere spaţiu publicitar în/pe mijloacele de transport public local de călători conform prevederilor legale, în mod egal şi nediscriminatoriu pentru toate categoriile de solicitanţi, în vederea afişării de reclame care nu conţin texte şi imagini care contravin normelor legale în vigoare sau care aduc atingere bunelor moravuri", se mai arată în comunicatul citat.
Neglijenţă în semnarea actelor sau teamă faţă de opinia publică, un lucru este cert, Transurb S.A. Galaţi nu vrea sa fie asociată cu afişele privind acest referendum. Ne putem aştepta ca pe viitor, conducerea Transurb să îşi ceară scuze şi pentru hemoroizii clienţilor care nu s-au vindecat ca urmare a tratamentului la clinicile la care societatea a făcut reclamă pe mijloacele de transport în comun.


Articole înrudite