18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Ziua din an cu cele mai mari reduceri nu se va practica doar pe internet, ci şi în magazinele „normale”. În Galaţi, toate magazinele de electrocasnice, electronice şi produse IT vor afişa preţuri reduse la produsele de pe raft pe 29 noiembrie. Cuantumul reducerilor se poate ridica şi până la 80 % din valoarea iniţială a mărfii. „Noi vom avea reduceri la electronice şi electrocasnice. Valoarea reducerilor va fi făcută publică cu câteva zile înainte de eveniment”, ne-a spune un angajat al uneia dintre cele mai mari firme de distribuţie de gen. Perioada reducerilor poate dura doar o zi, astăzi, şi se aplică în special magazinelor on-line dar există şi magazine care prelungesc perioada promoţională până la epuizarea stocurilor. 
Fenomenul Black Friday a luat amploare şi tot mai multe magazine, nu doar cele care comercializează electronice şi electrocasnice, intră în parada promoţiilor. Anul aceasta şi-au anunţat participarea la eveniment magazine de haine, bijuterii şi ceasuri, cosmetice şi farmaceutice, casă şi grădină, produse IT dar şi librării alături de agenţii de turism.
Cei care vor intra în goana reducerilor ar trebui să fie atenţi la preţuri, adică la preţul afişat înainte şi după aplicarea reducerii. Orice nerespectare a dreptului consumatorului poate fi sesizată la Protecţia Consumatorului.


Articole înrudite