01 OCTOMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Violatorul de la mall-ul din Galaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Violatorul de la mall-ul din Galaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

În cursul zilei de 6 decembrie 2022, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Galaţi, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Galaţi şi a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, au efectuat un număr de 6 percheziţii domiciliare, atât la adresa de domiciliu a prezumtivului autor al comiterii infracţiunii de viol din data de 30 noiembrie 2022, precum şi în alte locaţii în care se bănuia că cel în cauză este ţinut ascuns de rude. În urma acestor percheziţii, cel căutat nu a fost depistat.
Ulterior, în cursul aceleaşi zile, la Judecătoria Galaţi, la termenul fixat în cadrul acestei cauze penale, s-a prezentat şi adolescentul de 17 ani, însoţit de un apărător ales.
În urma audierilor efectuate în camera de consiliu şi a studierii întregului material probatoriu depus la dosar, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi şi a dispus arestarea preventivă a tânărului de 17 ani, pentru o perioadă de 30 de zile.
Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au procedat la arestarea acestuia, l-au condus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi.

Despre violul comis de acesta la data de 30 noiembrie 2022, în incinta mall-ului situat pe Bulevardul George Coşbuc, asupra unei minore de 15 ani, Monitorul de Galaţi a relatat în următoarele articole:

- GALAŢI: O fată de 15 ani a fost violată în toaleta mall-ului de pe Coşbuc;

- Filmul violului de la mall-ul din Galaţi.

Articole înrudite