18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
S-a vândut compania care organizează Untold
S-a vândut compania care organizează Untold

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Ioan-Bogdan Buta şi Mozaik Investment GmbH intenţionează să preia Untold Universe S.A şi a companiile pe care aceasta le controlează.
Mozaik este o companie de investiţii, cu birouri în Austria şi România, iar Ioan-Bogdan Buta este un antreprenor local, fondator al festivalului Untold, organizat la Cluj-Napoca, şi al festivalului Neversea, organizat în Constanţa.
Grupul Untold desfăşoară activităţi de management, marketing şi publicitate şi, preponderent, activează în industria divertismentului din Europa de Est, prin intermediul festivalului Untold.
În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.
Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Articole similare: Peste 420.000 de fani la UNTOLD 2023


Articole înrudite