02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Peste 420.000 de fani la UNTOLD 2023
Peste 420.000 de fani la UNTOLD 2023

Peste 420.000 de fani au fost prezenţi pe parcursul celor patru zile şi nopţi de UNTOLD la Cluj-Napoca, informează luni, printr-un comunicat de presă, organizatorii.
Potrivit sursei citate, duminică a fost o altă zi memorabilă, fiind peste 100.000 de fani care au fost invitaţi să descopere Universul UNTOLD şi "să combine realul cu imaginarul".
"Cea de-a opta ediţie a festivalului nu ar fi fost una legendară fără unul dintre cei mai iubiţi DJ, care a fost aici de la prima ediţie în 2015, este vorba de Armin van Buuren, unul dintre cei mai aşteptaţi DJ din povestea UNTOLD. Armin a revenit acasă, unde a fost aşteptat de zeci de mii de fani care i-au fost alături până la răsăritul soarelui. Timp de 5 ore, fanii UNTOLD au avut parte de un set live spectaculos. Sam Martin, câştigător al unui premiu Grammy, a fost una dintre surprizele pregătite de Armin pentru fanii festivalului. Artistul de origine americană a interpretat live 'My Wild Wild Son', 'Miles Away' si 'Mask'. O voce perfectă, venită dintr-o altă lume, un DJ care se reinventează de fiecare dată, au fost ingredientele perfecte pentru o călătorie prin lumea sound-ului electronic. Olandezul, care pentru pentru 21 de ani la rând s-a aflat în lista primilor cinci DJ ai lumii, a reuşit ca la fiecare apariţie live pe Cluj-Arena să construiască o relaţie specială cu fanii festivalului UNTOLD, cărora a încercat să le ofere momente în premieră. Acest lucru a fost valabil si pentru ultima seară a festivalului UNTOLD", precizează sursa citată.
Peste 200 de fani ai DJ-ului olandez au avut privilegiul de a se afla pe mainstage-ul UNTOLD, pe tot parcursul set-ului.
În premieră pe Cluj-Arena a fost artista israeliană Noa Zulu.
"Artistă israeliană Noa Zulu pare o prezenţă ireală, poate şi datorită instrumentului care a consacrat-o, didgeridoo, un instrument muzical al cărui sunet este produs de tehnica circulară de respiraţie. Această tehnică îi permite să genereze sunete cu rezonanţă, iar Cluj-Arena a trăit o experienţă audio în premieră, o combinaţie de psy-trance si acest instrument unic, didgeridoo", au arătat organizatorii.
Ultima seară a festivalului UNTOLD a fost dedicată celor mai mari nume din industria muzicii electronice. Unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, creatorul stilului FUTURE RAVE, francezul David Guetta, care şi-a uimit fanii, veniţi din peste 100 de ţări ale lumii, cu "un show incredibil, plin de emoţie, pe parcursul căruia şi-a declarat recunoştinţa pentru momentul pe care-l trăieşte pe mainstage-ul festivalului UNTOLD".
"Este incredibil ! Am fost aici de la prima ediţie, am fost impresionat, dar astăzi trăiesc această frumoasă nebunie alături de voi! UNTOLD a crescut atât de mult. Vă iubesc, vă apreciez şi vă mulţumesc pentru că îmi sunteţi alături în această seară", a declarat Guetta.
Show-ul live al trupei Imagine Dragons a fost momentul cel mai aşteptat al ediţiei de anul acesta a festivalului UNTOLD.
"A fost o călătorie într-o lume în care singurul lucru care a contat a fost conexiunea dintre oameni, muzica şi emoţia. În acea lume care s-a creat, toate barierele dintre artist şi public au dispărut. Membrii trupei Imagine Dragons au dat totul pe scenă, iar vocea impresionantă a lui Dan Reynolds a adus emoţie şi autenticitate fiecărei piese interpretate. Zeci de mii de voci s-au alăturat trupei, iar momentul a fost cu adevărat magic. A fost emoţie în public, dar şi pe scenă. Dan Reynolds, solistul trupei Imagine Dragons, a fost copleşit de energia fanilor UNTOLD, în faţa cărora s-a înclinat: 'Vă iubim! Vă mulţumim pentru acest moment şi pentru faptul că suntem împreună. Singurul lucru care contează e dragostea, voi ne-aţi oferit-o!'", precizează sursa citată.
Organizatorii anunţă că fanii UNTOLD se pot deja înregistra pentru ediţia 2024 a festivalului, notează Agerpres.

Autor: Albert Gabriel OPRIŞAN

  • Galerie Foto:

Articole înrudite