Unde se deschide primul magazin Primark în România Recomandat

Joi, 20 Ianuarie 2022 15:13
Publicat în Economie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Retailerul Primark a anunţat joi, 20 ianuarie 2022, planurile de lansare în România şi deschiderea primului magazin. Noul magazin va marca intrarea Primark pe cea de-a patra piaţă central şi est europeană, după  inaugurarea cu succes a magazinelor sale din Slovenia, Polonia şi Republica Cehă din ultimii ani, unde a avut un real succes.
În România, primul magazin va fi deschis în Bucureşti, în centrul comercial ParkLake, iar inaugurarea este programată spre sfârşitul acestui an.
Primark, retailer irlandez, a fost înfiinţat în Dublin, Irlanda acum mai bine de 50 de ani şi deţine în prezent peste 400 de magazine pe 14 de pieţe, oferind clienţilor produse de primă necesitate şi articole de modă atractive la binecunoscutele preţuri convenabile Primark. Oferta include şi o selecţie amplă de parteneriate cu licenţe precum NBA şi Disney, dar şi gama tot mai mare de produse Primark.
Paul Marchant, CEO Primark, a declarat: „Suntem încântaţi de progresul planurilor noastre de extindere şi de intrarea în premieră pe piaţa din România unde am rezervat un spaţiu deosebit  într-un centru comercial popular din estul Bucureştiului. Reacţia clienţilor din regiunea ECE la marca Primark a fost extrem de favorabilă şi ne dorim foarte mult să continuăm această extindere. Sperăm ca românii să ne poată trece pragul înainte de sfârşitul acestui an”.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu