14 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Accident mortal între Pechea şi Costache Negri. Un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa
Accident mortal între Pechea şi Costache Negri. Un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa

La data de 1 noiembrie 2023, la ora 17.40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat prin apel la S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe DJ 251, între localităţile Pechea şi Costache Negri ar fi avut loc un accident rutier grav, soldat cu decesul unei persoane.
Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi, s-a stabilit faptul că un tânăr, cu vârsta de 24 de ani, domiciliat în localitatea Valea Mărului, din judeţul Galaţi, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 251, având direcţia de deplasare dinspre comuna Pechea către comuna Costache Negri, în zona km. 38 + 260 de metri, pe fondul vitezei neadaptate în porţiunea de drum în curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o altă autoutilitară prevăzută cu semiremorcă, ce transporta cereale şi care era condusă regulamentar de un bărbat, de 32 de ani, domiciliat în satul Cotoroaia, comun Cerţeşti.
În urma evenimentului rutier tânărul, de 24 de ani, a decedat.
Celălalt conducător auto, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.


Articole înrudite