15 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Când e Black Friday 2023 în România şi ce aduce nou ediţia din acest an
Când e Black Friday 2023 în România şi ce aduce nou ediţia din acest an

Black Friday 2023, unul dintre cele mai aşteptate evenimente de cumpărături ale anului, se apropie cu paşi repezi şi promite mai multe reduceri substanţiale şi o experienţă de cumpărături îmbunătăţită! Anul acesta, Vinerea Neagră a fost stabilită pentru data de 10 noiembrie 2023, dar pregătirile au început deja. Site-ul oficial Black Friday România, blackfriday.ro, a pregătit mii de oferte de produse de calitate la preţuri incredibile. „Cu fiecare ediţie a Black Friday, oferim un număr tot mai mare de categorii de produse la reduceri, acoperind o gamă variată de nevoi şi preferinţe. De la tehnologie de vârf şi modă, la mobilier de calitate şi produse pentru casă, suntem mândri să oferim o varietate bogată de opţiuni pentru cumpărători. Este o oportunitate excelentă de a vă pregăti pentru sărbători sau de a vă răsfăţa cu produse de calitate, la preţuri reduse cu până la 90%”, spun reprezentanţii platformei.

Un alt aspect notabil este creşterea opţiunilor de plată în rate oferite de tot mai multe magazine participante la Black Friday. Această facilitate permite cumpărătorilor să achiziţioneze produsele dorite fără a fi afectat bugetul lunar, ceea ce face evenimentul şi mai atractiv. Totodată, începând de anul trecut, autorităţile au intensificat eforturile de monitorizare şi au aplicat amenzi pentru practici comerciale neloiale. Prin urmare, magazinele s-au angajat să ofere oferte reale şi transparente. „Anul acesta, Black Friday devine un eveniment şi mai special pentru noi, organizatorii, deoarece continuăm să ascultăm şi să învăţăm de la feedback-ul preţios al clienţilor noştri. În urma experienţei anului trecut, am luat măsuri pentru a asigura că toţi cumpărătorii beneficiază de oferte autentice şi corecte. Am lucrat strâns cu magazinele participante pentru a ne asigura că preţurile sunt reduse în mod real şi transparent”, adaugă sursa citată. Un alt trend observat este că tot mai mulţi oameni s-au obişnuit cu comenzile online, beneficiind de comoditatea de a primi produsele direct la uşa lor. Procesul de retur a devenit mai prietenos cu utilizatorul şi mai uşor, sporind încrederea în cumpărăturile online.

Începeţi pregătirile din timp! Recomandare organizatorilor este ca, pentru o experienţă de shopping cât mai fericită, clienţii să înceapă pregătirile din timp. Primul lucru care trebuie făcut este realizarea unei liste de bunuri care trebuie cumpărate, precum şi de magazinele în care acestea pot fi găsite. În acest mod pot fi studiate din timp informaţii relevante despre bunurile ce vor fi cumpărate: descrierea produsului, garanţii, costul de livrare, opţiunile de realizare a plăţii şi metodele de livrare. Produsele pot fi salvate în lista de favorite a magazinelor şi găsite cu uşurinţă de Black Friday. Acesta este şi un mijloc de a compara din timp preţurile pe mai multe platforme, dar şi pentru a identifica rapid care retailer aplică cele mai mari discounturi de Black Friday. Nu uitaţi de asemenea că de Black Friday volumul livrărilor va fi foarte mare, deci pot exista unele întârzieri faţă de o perioadă obişnuită.


Articole înrudite