Accident feroviar grav la Barcea Recomandat

Joi, 04 August 2022 22:51
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Accident feroviar grav în localitatea Barcea. Un autoturism a fost lovit puternic de tren, la trecerea la nivel cu calea ferată. Două persoane aflate în autoturism au fost rănite. Este vorba despre un bărbat şi o femeie care este, în acest moment, conştientă şi cooperantă, iar bărbatul a fost extras de echipajele de descarcerare şi este resuscitat. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Tecuci, o autospecială de la Garde de Intervenţie nr 2 Iveşti si echipajul SMURD tip C de la Detasamentul de Pompieri Galaţi. 

UPDATE 1: Bărbatul avea 51 de ani şi a fost declarat decedat de echipajul medical aflat la faţa locului, iar a doua victimă, o femeie de 40 de ani este în continuare conştientă, cooperantă, contuzionată şi a fost preluată de echipajul medical pentru a fi transportată la spital.

UPDATE 2: Accidentul s-a produs în jurul orei 21.40, la intersecţia străzii Depozitelor, din comuna Barcea, cu calea ferată. Potrivit IPJ Galaţi, din primele verificări, se pare bărbatul, de 51 de ani, aflat la volanul autoturismului, nu a respectat semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, ale intersecţiei semaforizate, autoturismul fiind lovit de locomotiva unui tren de persoane, care circula pe ruta Galaţi-Mărăşeşti.
În urma impactului, bărbatul a decedat şi o femeie, de 40 de ani, pasager în autoturism a fost rănită, fiind transportată la spital.
A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: ISU Galaţi

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu