Bătută şi violată, în zona fostului C.A.P. Fileşti. Violatorul a fost trimis în judecată Recomandat

Luni, 20 Mai 2019 16:08
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Floştură Valentin-Marius, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, faptă prevăzută de art. 218 alin. 1 şi 3 lit. c din Codul penal, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de art. 335 alin. 1 din Codul penal, punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută de art. 334 alin. 1 Codul penal şi punere în circulaţie a unui vehicul cu nr. fals de înmatriculare, faptă prevăzută de art. 334 alin. 2 din Codul penal.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt: În seara de zilei 22.03.2019, în jurul orei 20:30, inculpatul Floştură Valentin-Marius profitând de faptul că persoana vătămată A.G. dorea să se deplaseze într-o zona mărginaşă a municipiului Galaţi, a ademenit-o pe aceasta în autoturismul personal sub pretextul conducerii la destinaţie. În acest context, inculpatul Floştură Valentin-Marius a condus-o pe persoana vătămată A.G. în direcţia fostului C.A.P. Fileşti pe un drum de pietriş, necirculat, unde a obligat-o să coboare din autoturism şi a condus-o în dreptul unor clădiri abandonate, exercitând acte de violenţă asupra ei pentru a o determina să întreţină un raport sexual oral împotriva voinţei ei. Inculpatul Floştură Valentin-Marius, în aceleaşi împrejurări descrise anterior, a condus autoturismul marca Volkswagen Polo neînmatriculat în circulaţie şi având aplicate plăcuţe cu un nr. fals de înmatriculare, pe drumurile publice din municipiul Galaţi, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pe parcursul urmăririi penale persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă.

Procurorii precizeaza că inculpatul Floştură Valentin-Marius, la momentul comiterii faptei, era recidivist post-executoriu, fiind liberat condiţionat la data 10.07.2018 cu un rest rămas de executat de 248 zile închisoare.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu