29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Pariurile live sunt la mare cautare
Pariurile live sunt la mare cautare

Probabil ai auzit si tu ca pariurile live pe sporturi pot fi mai profitabile decat cele pre-live, tocmai datorita faptului ca ai posibilitatea de a paria odata cu desfasurarea actiunii.

Pentru a plasa insa astfel de pariuri ar fi necesare cateva calitati. Prima si, probabil, cea mai importanta, este capacitatea de analiza si luarea deciziilor in timp rapid. In cazul pariurilor live orice secunda pierduta poate face diferenta dintre o cota mare si una mica. Asadar, imediat ce ai ochit un pont live, ar trebui sa-l analizezi cat mai repede, trecand insa prin toate etapele analizei.

A doua calitate este concentrarea pe un singur meci. In sectiunea de pariuri live gasesti foarte multe meciuri, mai ales in cazul caselor cu oferta bogata. Daca te vei concentra pe unul singur vei avea sanse mai mari de castig decat daca vei plasa pariuri  pe mai multe meciuri in acelasi timp.

O ultima calitate nu este mai putin importanta decat celelalte doua si anume sa stii cand sa te opresti. Cu siguranta vor veni si esecuri in experienta ta cu pariurile live. Important este cum le gestionezi, deoarece o gestionare proasta te poate duce la faliment. Astfel, este bine ca dupa o serie de doua-trei pariuri pierzatoare sa faci o pauza de la pariuri pentru a te elibera de gandurile negative, care iti intuneca mintea.

Ai toate aceste calitati? Atunci sansele de castig sunt mari daca vei avea si o oferta bogata

Pentru a plasa pariuri live, in primul rand ai nevoie de o oferta bogata, ca sa ai de unde alege. Cand spunem oferta bogata ne referim atat la numarul evenimentelor aflate la un moment dat in sectiunea de pariuri live, cat si la numarul de optiuni pentru fiecare eveniment. Nu stii care case de pariuri prezinta o oferta bogata de pariuri live? Poti afla asta in doar cateva minute, prin simpla accesare a site-ului Intelbet, un site a carui menire este sa ajute pariorii in ceea ce priveste casa la care doresc sa se inregistreze.

In  partea stanga a site-ului vei observa clasamente in care sunt incluse toate casele de pariuri, clasamente in functie de oferta live, insa si cea pre-live, dar si de mai multe aspecte. Tot pe https://intelbet.ro/ vei vedea recenzia fiecarei case de pariuri in parte, recenzie care contine atat 3 puncte forte, cat si 3 puncte slabe.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.


Articole înrudite