18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Consiliul Judeţean Galaţi implementează proiectul „Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești din cadrul Spitalului Orășenesc Tg. Bujor prin achiziționarea de echipamente pentru infrastructura ambulatorie”
Consiliul Judeţean Galaţi implementează proiectul „Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești din cadrul Spitalului Orășenesc Tg. Bujor prin achiziționarea de echipamente pentru infrastructura ambulatorie”

UAT Județul Galaţi, în calitate de beneficiar, implementează proiectul „Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești din cadrul Spitalului Orășenesc Tg. Bujor prin achiziționarea de echipamente pentru infrastructura ambulatorie”. Proiectul este finanţat din Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul V – Sănătate și reziliență instituțională, Componenta 12 – Sănătate, Investiția 1 – Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești, Investiția specifică I1.3 – Unități de asistență medicală ambulatorie.

Obiectivul proiectului vizează îmbunătățirea accesului persoanelor din orașul Tg. Bujor și localitățile adiacente la asistență medicală de bază, inclusiv la servicii de prevenție, diagnostic și tratament precoce, precum și sporirea complexității serviciilor medicale din cadrul Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Orășenesc Tg. Bujor prin dotarea Cabinetului ORL cu echipamente medicale specializate (scaun ORL electric – 1 bucată; videonazofaringoscop cu accesorii – 1 bucată; video otoscop – 1 bucată; audiometru cu timpanometru de screening – 1 bucată; trusă instrumentar ORL – 1 bucată;  irigator otic – 1 bucată; aspirator chirurgical ORL – 1 bucată).

Valoarea totală a proiectului este de 168.514,71 lei finanțată în totalitate de Uniunea Europeană prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractul de finanțare a fost semnat la data de 14 martie 2023 cu Ministerul Sănătății, în calitate de coordonator de reforme și investiții pentru Planul Național de Redresare și Reziliență, iar durata de implementare a proiectului este de 21 luni (martie 2023 – noiembrie 2024).

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este doamna Beraru Mariana, manager de proiect, consilier în cadrul Direcţiei Programe, Consiliul Judeţean Galaţi, telefon: 0236/302572, fax: 0236/460703, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Articole înrudite