03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Lansarea proiectului „Diversificarea activității firmei Alfa Zircon HH S.R.L.” 07.09.2018
Lansarea proiectului „Diversificarea activității firmei Alfa Zircon HH S.R.L.” 07.09.2018

Alfa Zircon HH S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Diversificarea activității firmei Alfa Zircon HH S.R.L.”, cod MySMIS 113545, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.                                         

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud - Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.279.964,00 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 856.080,00 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea afacerii prin inițierea unei activități noi, de producțe, activitate ce îi va asigura societății perspective de dezvoltare pe termen lung. În prezent, Alfa Zircon HH are ca obiect de activitate comercializarea de piese și accesorii din mase plastice pentru fabricarea și montarea de produse de tâmplărie din aluminiu și PVC și geam termopan, precum și comercializarea altor tipuri de produse din mase plastice.

Întrucât resursele companiei sunt reduse, având în vedere faptul că firma este încă start-up, având o vechime mai mică de 3 ani, administratorul a decis să acceseze finanțare nerambursabilă prin POR/2/1/Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor în domeniile competitive identificate în SNC și PDR-uri/1/Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor în domeniile competitive identificate în SNC și PDR-uri, măsură atractivă datorită cuantumului semnificativ al finanțării nerambursabile.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. 1. - principalul obiectiv specific îl constituie creșterea cifrei de afaceri cu peste 1000%, în anul finalizării implementării proiectului de investiții, și cu peste 1% în fiecare an după implementarea proiectului de investiții. În urma implementării proiectului de investiții, societatea va demara activitatea de producție piese și accesorii din mase plastice pentru producția de tâmplărie din aluminiu și PVC cu geam termopan, precum și pentru alte industrii (activitate ce se va presta în baza codului CAEN 2223), iar produsele vor fi comercializate la nivel național și în țări precum Moldova și Bulgaria. Afacerea va fi promovată și prin intermediului site-ului de prezentare;
  2. 2. - inițierea activității de producție presupune crearea de noi locuri de muncă, societatea urmând să angajeze încă 5 persoane pentru a putea să se dezvolte. Totodată, se va menține și angajatul actual.

Durata de implementare a proiectului este de 24 luni (01.01.2017  -  30.12.2018 ).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Alfa Zircon HH SRL, 0749072048, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Articole înrudite