Christina Aguilera: ''Industria muzicală e plină de lupi'' Recomandat

Marți, 15 Octombrie 2019 09:40
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cântăreaţa americană Christina Aguilera a acordat săptămânalului britanic The Sunday Times un interviu, publicat duminică, în care artista pop a spus că "industria muzicală e plină de lupi", informează contactmusic.com, citat de Agerpres.
În vârstă de 38 de ani, cântăreaţa americană lucrează de multă vreme în această industrie şi a recunoscut că a asistat de câteva ori "la partea întunecată a lucrurilor" din acest sector de activitate.
"Era o industrie cu atât de mulţi lupi. Bărbaţi mai în vârstă, care aveau alte intenţii. Când eşti atât de tânără şi creşti într-o industrie condusă doar de bărbaţi, ajungi să vezi partea întunecată a lucrurilor şi să auzi modul în care bărbaţii vorbesc despre femei, am auzit şi cum vorbeau despre sânii mei", a declarat vedeta americană.
"Mă gândesc uneori în trecut, la acea versiune tânără a mea, care avea nevoie pe atunci doar de o îmbrăţişare, şi i-aş spune că nu toţi bărbaţii sunt aşa. Nu sunt de acord cu oamenii care acceptă astfel de lucruri şi spun: 'Ei bine, băieţii vor fi mereu băieţi'. Pentru că eu cred că bărbaţii ar trebui să fie traşi la răspundere", a adăugat ea.
Christina Aguilera consideră că este important ca toţi oamenii să înţeleagă că femeile "nu sunt doar creaturi unidimensionale" şi că "sexualitatea lor nu ar trebui văzută doar din punctul de vedere al bărbaţilor".
Reflectând la propria sa evoluţie, artista a declarat: "În acel prim single al meu ("Genie in a Bottle"), eram doar o marionetă, făcând ceea ce casa de discuri voia ca eu să fac, într-o perioadă în care explozia muzicii pop era foarte mare".
"Şi e a amuzant să priveşti înapoi, pentru că acum publicul le vede pe Kylie Jenner şi Miley Cyrus, persoane care reinventează pantalonii din piele neagră, lucruri pentru care eu am fost aspru criticată în trecut. Însă eram interesată să aduc acest aspect în discuţiile naţionale din acea vreme, m-am simţit confortabil în propria mea piele, să împărtăşesc lumii sexualitatea mea şi o parte din mine".
"Să fiu neînfricată este ceva ce mi-am dorit întotdeauna, pentru că am văzut-o pe mama mea în atât de multe situaţii în care era slabă şi atât de dominată. Aceasta a fost una dintre deciziile mele, ca femeie, să nu mă simt niciodată neajutorată în faţa unui bărbat", a adăugat Christina Aguilera.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu