Ed Sheeran îşi va întrerupe activitatea muzicală timp de un an şi jumătate Recomandat

Sâmbătă, 31 August 2019 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a anunţat că îşi va întrerupe activitatea muzicală timp de un an şi jumătate pentru a petrece mai mult timp cu soţia sa, Cherry Seaborn, informează tabloidul Daily Star, citat de EFE şi Agerpres.
Artistul în vârstă de 28 de ani şi-a încheiat cu succes turneul ''Divide'', cu care a susţinut peste 280 de concerte şi care l-a ţinut departe de casă aproape doi ani.
"După cum ştiţi am fost în turneu cu 'Divide' timp de doi ani, iar azi este ultima zi. Este un sentiment dulce acrişor", le-a spus Sheeran fanilor său la ultimul spectacol al turneului său, notează Daily Star.
"Mă bucur că sunteţi aici, s-a încheiat la Ipswich (Marea Britanie). Este ultima mea reprezentaţie pentru următoarele probabil 18 luni", a precizat artistul.
Sheeran şi Seaborn, care s-au cunoscut la şcoală când amândoi aveau 11 ani, s-au căsătorit în secret anul trecut, în casa lor din Suffolk (estul Marii Britanii).
Vedeta britanică a mărturisit că una dintre piesele albumului său, ''No.6 Collaborations Project'' (2019), este inspirată de soţia lui, Cherry Seaborn.
În versurile acestui cântec, Sheeran mărturiseşte: "Puteai să fii cu oricine doreşti, dar m-ai ales pe mine. Este pur şi simplu incredibil".

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu